toptennisteam

Regio Groepstrainingen

Kwalitatieve groepstrainingen

Omdat we met verschillende tennisscholen samenwerken én spelers in de Regio de mogelijkheid willen geven om mee te kunnen trainen, staan er goede, sterke en gedreven groepen.
Op deze manier is er voor iedereen ruim voldoende uitdaging o.l.v. (inter)nationale trainers.

Belangrijk om te weten bij deze groepstrainingen:

  • Groepstrainingen zijn enorm belangrijk voor het trainen van vastheid en tactische situaties. Het vaak herhalen van slagen en tactische situaties is iets dat heel moeilijk te trainen is in privé-trainingen.
  • Door trainingen in grotere groepen kunnen we het tennisvolume vergroten zonder dat de kostprijs verhoogd wordt.
  • Groepstrainingen dienen vooral ter aanvulling van de privé trainingen en daarom worden er in de groepstrainingen geen technische zaken getraind.

In de Regio groepstrainingen op zaterdag tijdens de winterperiode, worden alle spelers binnen het TTT + spelers uit de regio óf daarbuiten, bij elkaar gebracht.

Op hoog competitief niveau met elkaar trainen tijdens 1,5 tennistraining en 1uur fysieke training onder leiding van internationale trainers/coaches.

  • Groep 1: 9 - 11 jaar (Groen - Geel)
  • Groep2: 11 - 13 jaar
  • Groep 3: 14+

Kostprijs gebaseerd op aantal spelers (geschatte prijs: 485 € voor 20 weken)

Ook interesse om hierbij aan te sluiten? Neem dan contact op: [email protected]

Heel het jaar

We trekken deze groepstrainingen heel het jaar door.

In de vakantieweken worden er elke dinsdag en elke donderdag groepstrainingen georganiseerd zodat er voldoende continuïteit blijft in trainingen. Natuurlijk zal de groep spelers heel hard variëren omdat er altijd spelers zijn die wedstrijden, vakantie en/of rust hebben maar omdat onze groep zo groot is, kunnen deze trainingen wel altijd doorgaan.

Naast deze ontmoetingen en stedentennis organiseren we ook een aantal trainingsdagen waarbij we alle alle kinderen samenbrengen om een volledige middag te trainen en ook eens andere workshops te laten doen richting conditie, mentale trainingen of nog een ander item aan te brengen.