toptennisteam

Groepstrainingen

Kwalitatieve groepstrainingen

Omdat we tussen verschillende tennisscholen gaan samenwerken, wordt de groep competitiespelers groter. Op deze manier kunnen we grotere, evenwichtigere maar vooral meer uitdagende groepstrainingen organiseren.

Belangrijk om te weten bij deze groepstrainingen:

  • Groepstrainingen zijn enorm belangrijk voor het trainen van vastheid en tactische situaties. Het vaak herhalen van slagen en tactische situaties is iets dat heel moeilijk te trainen is in privé-trainingen.
  • Door trainingen in grotere groepen kunnen we het tennisvolume vergroten zonder dat de kostprijs verhoogd wordt.
  • Groepstrainingen dienen vooral ter aanvulling van de privé trainingen en daarom worden er in de groepstrainingen geen technische zaken getraind.

Heel het jaar

We trekken deze groepstrainingen heel het jaar door.

In de vakantieweken worden er elke dinsdag en elke donderdag groepstrainingen georganiseerd zodat er voldoende continuïteit blijft in trainingen. Natuurlijk zal de groep spelers heel hard variëren omdat er altijd spelers zijn die wedstrijden, vakantie en/of rust hebben maar omdat onze groep zo groot is, kunnen deze trainingen wel altijd doorgaan.

Naast deze ontmoetingen en stedentennis organiseren we ook een aantal trainingsdagen waarbij we alle alle kinderen samenbrengen om een volledige middag te trainen en ook eens andere workshops te laten doen richting conditie, mentale trainingen of nog een ander item aan te brengen.